Bolig

Uansett om du drømmer om et nytt tilbygg, en ny bolig eller om du ønsker å rehabilitere den eksisterende, kan du lene deg på oss i Borgestad Bygg AS gjennom alle faser av prosessen. Våre dyktige byggmestre, snekkere og tømrere sørger for et flott sluttresultat.  Som godkjent ENOVA-rådgiver kan vi veilede deg mot en energieffektiv bygning, og utfører dessuten trykktesting av din bolig.

 

Vi oppfyller boligdrømmen

Borgestad Bygg AS er stolt forhandler av Vestlandshus i Skien, Porsgrunn, Siljan og Bamble. Se oversikten over moderne, tradisjonelle og herskapelige fra Vestlandshus eller bestill den nye boligkatalogen for inspirasjon. Vi kan hjelpe deg å tilpasse huset etter dine ønsker, men kan også jobbe fram godkjente bygningstegninger basert dine egne ideer og skisser.

 

Rehabilitering

Vi hjelper deg med rehabilitering av bygninger og bygningsdeler, slik som kledning eller oppussing av innvendige rom, utskiftning av vinduer og utbedring av yttertak. Ettersom alle bygninger og bygningsdeler har en forventet levetid, er slik oppussing og vedlikehold i blant nødvendig. Vi i Borgestad Bygg AS er her for deg når du trenger det.

 

Tegning og byggesøknad

Borgestad Bygg AS kan gi deg faglig hjelp til å tegne eller tilpasse skissene til ditt byggeprosjekt, enten det er for et nybygg, utbygg eller annen konstruksjon. Vi håndterer også byggesøknaden som kreves for å gjennomføre prosjektet.

 

Trykktesting

Borgestad Bygg AS utfører trykktesting, også kalt lekkasjemåling, av bygninger. Denne forteller hvorvidt din bolig tilfredsstiller kravene til tetthet og hvor mye den eventuelt lekker. Vi utfører testen i henholdt til norsk standard, med markedets ypperste utstyr.