Slide
Tjenester

Sjekk ut vårt brede spekter av byggetjenester, nøye tilpasset for å imøtekomme dine behov, enten det er for boliger, hytter, eller mindre prosjekter. Hos oss finner du alt fra arkitekttegnede hjem og funksjonelle hytter til omfattende rehabiliteringer og spesialiserte oppgaver som takarbeid og blåseisolering. Vi benytter avanserte teknikker og materialer for å sikre at hvert prosjekt ikke bare møter, men overgår, dagens byggestandarder. Vi tilpasser oss alltid dine ønsker og jobber tett med deg hele veien, fra første tegning til ferdig bygg. Vi hjelper deg med å skape ikke bare et bygg, men et ekte hjem.

Spar tid og kostnader med effektiv blåseisolasjon. Toppmoderne isolasjonsteknikk for etterisolering og nybygg, i samarbeid med Glava.
Oppfyll boligdrømmen din med skreddersydde løsninger for nybygg, tilbygg, eller rehabilitering, energieffektiv rådgiving, og trykktesting for optimal komfort og levetid.
Oppnå energieffektivitet for ditt prosjekt med vår ENOVA-rådgivning. Vi veileder deg fra planlegging til trykktesting for å sikre et bærekktig og komfortabelt hjem.
Realiser din hyttedrøm, fra tradisjonelle laftede tømmerhytter til moderne fritidsboliger, med fokus på skreddersydd design og energieffektivitet.
Spesialister på skreddersydde snekker- og tømreroppdrag for oppussing, vedlikehold, og tilbygg, optimalisert for hjem og borettslag i Grenland.
Kvalitetssikrede takløsninger for optimal beskyttelse mot klimatiske utfordringer, inkludert valg av taktekking og komplett takomlegging.
Utfør trykktesting for energieffektivitet og komfort i nye boliger. Eksperter sikrer oppfyllelse av standarder og bidrar til reduserte energikostnader.