Mindre prosjekter

Bytte kledning, skifte vinduer eller bygge en ny terrasse? Vi utfører disse og en rekke andre tilpassede snekker- og tømreroppdrag.

Oppussing, vedlikehold og øvrige byggeprosjekter

Våre dyktige snekkere og tømrere hjelper deg som bor i området rundt Skien og Porsgrunn med dine boligprosjekter. En bolig er et løpende prosjekt.  Ut over behovet for vedlikehold vil en bolig ofte være gjenstand for stadige ønsker om forbedringer og endringer. Du ser muligens behovet for å skifte ut vinduer eller dører eller bytte kledning. Kanskje har du et ønske om å bygge en ny terrasse, garasje eller bod, eller du merker at tiden er moden for et tilbygg til boligen din. Du ønsker muligens å skifte ut kjøkkenbenken med en ny, pusse opp trappa eller sette inn en funksjonell skillevegg.  Våre snekkere og tømrere i Borgestad Bygg AS står klare til å møte deg med dine ønsker og jobbe fram forslag og mulige løsninger slik at boligen din får et løft.

Vedlikehold av borettslag

Borettslag i og omkring Skien og Porsgrunn med behov for vedlikehold eller renovering kan benytte seg vår ekspertise innenfor snekker- og tømrerarbeid. Vi kan blant annet sørge for oppussing av fasade og oppgang eller for utskiftning av vinduer og ytterdører.