Bolig

Bolig – Fra Drøm til Virkelighet

Uansett om du drømmer om et nytt tilbygg, en ny bolig eller om du ønsker å rehabilitere den eksisterende, kan du stole på vår ekspertise gjennom alle faser av byggeprosessen. Med dyktige byggmestere, snekkere, og tømrere sikrer vi et imponerende sluttresultat. Som ENOVA-godkjent rådgiver veileder vi deg mot en energieffektiv bygning og utfører trykktesting for å sikre ditt hjem møter dagens standarder.

Vi Oppfyller Boligdrømmen

Vi er stolte forhandlere av Vestlandshus, tilbyr et bredt spekter av moderne, tradisjonelle, og herskapelige boligmodeller. Inspirert av vårt utvalg, eller med dine egne ideer og skisser, tilpasser vi og arbeider frem godkjente bygningstegninger som reflekterer dine ønsker.

Rehabilitering

Rehabilitering av bygninger og bygningsdeler krever dyktighet og oppmerksomhet til detaljer. Fra kledning til oppussing av innvendige rom, utskiftning av vinduer, og utbedring av yttertak, er vi her for å bistå i alle aspekter av vedlikehold og oppussing, sikrende lang levetid og fornyet verdi til din eiendom.

Tegning og Byggesøknad

Vår faglige kompetanse strekker seg til hjelp med tegninger eller tilpasning av dine skisser for ethvert byggeprosjekt, inkludert nybygg, tilbygg, eller andre konstruksjoner. Vi håndterer også byggesøknaden, sikrende en sømløs prosess fra konsept til realisering.

Trykktesting

Med markedets ypperste utstyr utfører vi trykktesting for å evaluere bygningens tetthet. Dette avgjørende skrittet sikrer at din bolig ikke bare tilfredsstiller, men overgår kravene til energieffektivitet og komfort.

Referanser

Her ser du noen av husene vi har levert.