Enova rådgiver

Enova Rådgiver – Borgestad Bygg Din Partner for Energieffektivisering

Hos Borgestad Bygg forstår vi viktigheten av energieffektivitet i hjemmet ditt. Som din lokale byggmester, snekker, og tømrer i Grenland, er vi også stolte over å være offisielle forhandlere av Vestlandshus og godkjente energirådgivere fra Enova. Vi tilbyr spesialisert energirådgiving og støtte, rettet mot å forbedre din boligs energieffektivitet og redusere dine energikostnader.

Energirådgiving og Støttetiltak

Gjennom Enova sitt støtteprogram, gir Borgestad Bygg tilgang til kvalifisert energirådgivning som kan åpne døren for særskilt støtte til en rekke energiforbedrende tiltak. Enten det dreier seg om etterisolering av klimaskallet, installasjon av vannbåren varme, eller oppgradering av bygningskroppen, krever disse tiltakene en grundig energiberegning. Våre kvalifiserte energirådgivere vil sørge for at du har en oppdatert energiattest for boligen din, en nødvendighet for å kvalifisere for Enovas støtteordninger.

Med vår hjelp kan du utnytte Enovas tilbud om støtte for energirådgivning, og for visse tiltak kan du få dekket inntil 7.500 kroner. For mer informasjon om hvilke energitiltak som støttes, besøk Enovas offisielle nettside.

Vår Kompetanse – Din Sikkerhet

Borgestad Bygg AS, med tolv ansatte inkludert byggmestere, tømrere, snekkere, takstmenn, og vår egen trappesnekker, har den fagtekniske kompetansen som trengs for å gjøre ditt boligprosjekt vellykket og energieffektivt. Vi samarbeider nært med dyktige lokale arkitekter, rørleggere, maskinentreprenører, og elektrikere, sikrer et sømløst prosjekt fra start til slutt – alt i ånden av VestlandsHus og med støtte fra Enova.

For Borgestad Bygg er det ikke bare om å skape et hus; det handler om å skape et hjem. Et energieffektivt hjem. Kontakt oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å realisere ditt energieffektive drømmehjem med støtte fra Enova.