Hytter

Din Drømmehytte Venter – Laftet eller Moderne med Borgestad Bygg

Enten du ser for deg en fredelig tilværelse i en tradisjonell laftet tømmerhytte eller ønsker å omfavne naturen gjennom store vindusflater i en moderne hytte, står Borgestad Bygg AS klar til å realisere din visjon. Med årevis av erfaring i planlegging og bygging av hytter og fritidsboliger i Skien, Porsgrunn, Siljan, og Bamble, har vi opparbeidet en unik forståelse for hvordan vi best bringer hyttedrømmen din til livet. Fra idylliske kystlinjer til det majestetiske fjellandskapet, våre prosjekter reflekterer en bredde av stil og funksjonalitet, alltid med kundens ønsker i fokus.

Fra Idé til Virkelighet – Din Partner Hele Veien

Som stolt forhandler av Vestlandshus, tilbyr Borgestad Bygg AS et variert utvalg av hyttemodeller som kan bli grunnlaget for din fremtidige fritidsbolig. Våre dyktige byggmestre er eksperter på å skreddersy disse modellene til å passe perfekt med dine behov og ønsker. Fra en første skisse til ferdige byggetegninger, står vi ved din side gjennom hele prosessen. Vi sikrer at din nye hytte ikke bare oppfyller, men overgår, gjeldende byggeforskrifter, samtidig som vi legger vekt på energieffektivitet i tråd med ENOVAs retningslinjer.

Energi og Effektivitet i Fokus

Som godkjente energirådgivere fra ENOVA, er vi i Borgestad Bygg spesielt opptatt av å bygge hytter som er både vakre og energieffektive. Vi veileder deg gjennom de beste praksisene for isolasjon, varmeløsninger, og materialvalg som bidrar til en bærekraftig fremtid, uten å gå på akkord med design eller komfort. La oss hjelpe deg å realisere en hytte som ikke bare står i harmoni med naturen rundt, men også aktivt bidrar til å redusere ditt økologiske fotavtrykk.

Bli Inspirert av Våre Prosjekter

Inviterer deg til å utforske våre tidligere hytteprosjekter, fra tradisjonelle laftehytter til moderne mesterverk, for å finne inspirasjon og se hva som er mulig når du velger Borgestad Bygg AS som din byggepartner. Vår tilnærming er alltid personlig og tilpasset, med mål om å overskride dine forventninger og levere en hytte som blir en kilde til glede for deg og dine kjære i årene som kommer.

Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om din hyttedrøm. Sammen tar vi de første skrittene mot å gjøre din visjon til en realitet med Borgestad Bygg AS – din partner for livet i det fri.