Trykktesting av boliger

Trykktest / Tetthetskontroll med Borgestad Bygg

Oppdag fordelene ved energieffektive boliger med Borgestad Bygg, din lokale ekspert på bygging og renovering i Grenland. Som offisiell forhandler av Vestlandshus og en erfaren byggmester, snekker, og tømrer, tilbyr vi profesjonelle trykktester og tetthetskontroller for din nye bolig. Med vårt team av tolv dedikerte fagfolk, inkludert byggmestere, tømrere, snekkere, takstmenn, og vår egen trappesnekker, garanterer vi høy kvalitet og pålitelighet i alle prosjekter vi utfører.

Vår Prosess

Vår tilnærming til trykktesting og tetthetskontroll er skreddersydd for å møte de strenge kravene til energieffektivitet i Grenland. Ved å benytte state-of-the-art utstyr, kartlegger vi nøye din boligs isolasjonsevne, identifiserer svakheter, og foreslår effektive tiltak for å forbedre energiytelsen. Dette sikrer ikke bare en reduksjon i dine energikostnader men forbedrer også boligens komfort og bærekraftighet. Vårt mål er å hjelpe deg med å bygge ikke bare et hus, men et varmt og innbydende hjem.

Din Lokale Partner i Energieffektivisering

Som godkjent energirådgiver av ENOVA, står Borgestad Bygg ved din side i å gjøre ditt hjem mer energieffektivt. Vi tilbyr grundig rådgivning om energisparende tiltak, inkludert installasjon av vannbåren varme og balansert ventilasjon, noe som kan kvalifisere for støtte opptil 7.500 kroner fra ENOVA. Velger du oss for trykktest og tetthetskontroll, velger du en partner med en dyp forståelse for lokale byggetradisjoner og moderne energiløsninger. Kontakt oss i dag for å sikre at din bolig i Skien, Porsgrunn, Siljan, eller Bamble oppnår best mulig energistandard.